Cześć! Mam na imię Paweł. Pod koniec 2017 roku zdiagnozowano u mnie SLA – stwardnienie boczne zanikowe. Chorobę, na którą współczesna medycyna nie zna lekarstwa. Powoli zabiera mi władzę nad wszystkimi mięśniami.

Obecnie nie mogę samodzielnie się poruszać, jeść i mówić. W codziennym życiu towarzyszą mi przykurcze, żeby zminimalizować je niezbędna jest rehabilitacja. Dlatego zwracam się do Ciebie z prośbą o wsparcie. Twoje wsparcie umożliwi mi rehabilitację oraz zakup sprzętu, który choć trochę poprawi jakość mojego życia, a moim bliskim ułatwi opiekę nade mną.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZEWCÓW, 9795 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.

Każda złotówka się liczy, za każdą dziękuję!