Nazywam się Paweł Syska. Mam afazję, nie piszę, nie czytam, uczę się na nowo mowić! Konsekwencje upadku z wysokości, stłuczenia lewego płata skroniowego i rozłegłego krwiaka śródmózgowego, nie pozwalają mi komunikować się z rodziną i innymi ludźmi. Nie mogę wrócić do pracy i utrzymywać mojej rodziny.

W pierwszym roku od urazu, mózg jest najbardziej plastyczny i pozwala na największy progres, ale tylko dzięki codziennej, intensywnej i fachowej rehabilitacji. Dlatego właśnie teraz potrzebuję Państwa wsparcia. Staram się walczyć i cieżko pracować, pokornie i z radościa przyjmować wyzwania każdego dnia.

Wierze, że z Państwa pomocą mi sie uda!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SYSKA, 12370 wspieracie Państwo Pawła w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Z całego serca Państwu dziękujemy, Paweł z Rodziną.