Paweł Przetacki

Paweł (31 lat) od 18 roku życia cierpi na wielopoziomową przepuklinę lędźwiową. Praca kucharza jaką wykonywał, pogorszyła jego stan do tego stopnia, że od sierpnia 2013 roku nie jest w stanie poruszać się bez kul. Z powodu przepuklin i stenozy kanału kręgowego odczuwa przewlekły ból i niedowład prawej nogi. Ponadto, w zeszłym roku miał wypadek i złamał kręgosłup, co dodatkowo pogorszyło jego stan. Największą szansą na poprawę jego stanu zdrowia daje skomplikowana operacja neurochirurgiczna i późniejsza rehabilitacja. Niestety, żona Pawła, Dorota, również jest osobą chorą.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Przetacki, 3793 pomagają Państwo Pawłowi w leczeniu, rehabilitacji i codziennej egzystencji. Z góry dziękujemy za pomoc.

POMÓŻ PAWŁOWI W JEGO CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Z góry dziękujemy za pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<