Witam, jestem Pawełek, mam 8 lat.

Po urodzeniu moi rodzice dowiedzieli się, że moje serduszko jest chore, jest to wada – Wspólny Pień Tętniczy typ I, Zwężenie Zastawkowe Pnia Tętniczego, Ubytek Przegrody Międzykomorowej, Hipoplazja Poprzecznego Łuku Aorty. Jestem już po 3 operacjach na otwartym sercu. Potrzebuję rehabilitacji, ponieważ częste operacje zdeformowały moja klatkę piersiową. Mam też wadę wymowy i problemy w nauce. W tym roku niestety okazało się też, że zaszły zmiany na moim sercu i czekamy na decyzję o kolejnej operacji.

NIE BĄDŹ OBOJĘTNY, WSPOMÓŻ MNIE W DALSZYM LECZENIU I REHABILITACJI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIOTROWSKI, 6595 pomagasz mi w codziennym funkcjonowaniu oraz walce z chorobą.

Dziękujemy. Paweł z rodzicami