Mam na imię Maciek. Od roku 2000 choruję na zapalenie jelita grubego, a w 2008 zdiagnozowano u mnie SM (stwardnienie rozsiane).

Dziś mam 39 lat i w miarę możliwości pracuję z domu, a w wolnym czasie kręcę filmy, podróżuję, w listopadzie zapuszczam wąsy, gram na perkusji, jeżdżę quadem i robię pompki. Niestety nieleczone lub źle leczone SM prowadzi do niepełnosprawności, a długotrwała choroba jelit może powodować nowotwór – ja nie wybieram się żadną z tych dróg. Więcej informacji na mojej stronie: www.comaszwkieszeni.com

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grad, 1381 dajecie mi szansę na lepsze jutro, pomagacie mi być tu i teraz i nie obawiać się tego co nieznane.