Nazywam się Paweł Gontarz, mam 33 lata. W sierpniu 2019r. przeszedłem operację z powodu krwiaka podtwardówkowy i krwawienie do układu komorowego mózgu. Znajdowałem się w śpiączce, po wybudzeniu okazało się, że doszło do niedowładu lewostronnego.

Czułem jakby uszło ze mnie życie. Z pomocą psychologa udało mi się wyjść z tego stanu i robie postępy. Czuję się lepiej ale potrzebuje specjalistycznej rehabilitacji aby wrócić do minimalnej sprawności. Poruszam się na wózku lecz samodzielnie na niego nie usiądę. Potrzebuje stałej opieki. Chciałbym sobie radzić chociaż z podstawowymi czynnościami aby jak najmniej angażować inne osoby do opieki nade mną. Koszty leczenia i rehabilitacji przekraczają moje możliwosci finasowe, dlatego proszę o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GONTARZ,13848 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.