Mam na imię Paweł. Jestem po groźnym wypadku który nastąpił poprzez zły stan kamienicy w której mieszkam, urwała się barierka okna balkonowego, spadłem na chodnik z drugiego piętra w skutek czego nastąpił ciężki uraz wielonarządowy. Jestem przykuty do łóżka, w przyszłości do wózka inwalidzkiego. Muszę walczyć o powrót do samodzielności. Brak czucia od ramion w dół, tetraplegia, po złamaniu kręgosłupa wymaga ode mnie kosztownej rehabilitacji. Porobiły się bolesne odleżyny. Niezbędne są mi leki, opatrunki i sprzęt do codziennej egzystencji, które są nieosiągalne finansowo.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Fibakiewicz, 8645 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.