Mam na imię Paweł. Zmagam się z mózgowym porażeniem dziecięcym. Potrzebuję systematycznej specjalistycznej rehabilitacji. Wiele miesięcy spędziłem w gipsie po przebytych operacjach.

Żyję z wszczepioną pompą baklofenową. Poruszam się na wózku inwalidzkim. Wymagam stałej opieki, wsparcia we wszystkich czynnościach. Przydałby mi się podnośnik sufitowy ułatwiający moim rodzicom podnoszenie i przemieszczanie mnie. Jest to bardzo duży koszt. Możesz mi pomóc pokonać los, dać szansę na życie bez bólu.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku FUNDACJI AVALON z dopiskiem Dura, 4479 pomożecie mi w moich zmaganiach i w codziennym funkcjonowaniu. Razem możemy więcej.

Z góry dziękuję za pomoc.