Mam na imię Paweł, w wyniku urazu czaszkowo-mózgowego i innych obrażeń stałem się osobą niepełnosprawną. W życiu codziennym mam trudności z poruszaniem się i utrzymaniem równowagi oraz zaburzeniami mowy i pamięci.

Dzięki wytrwałości, pomocy bliskich i osób trzecich o dobrym sercu wstałem z wózka inwalidzkiego. Obecnie leczę się specjalistycznie i uczęszczam na rehabilitację, ale żeby uzyskać oczekiwane efekty niezbędne są fundusze, których mi brakuje. Dlatego proszę Państwa o wsparcie, każda pomoc, duża czy mała, będzie bezcenna i pomoże mi w powrocie do zdrowia i normalnego życia.

BARDZO PROSZĘ - POMÓŻCIE MI

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHROSTEK, 404 wspieracie mnie i moje marzenia o powrocie do świata zdrowych oraz codzienne funkcjonowanie.

Z góry dziękuję - Paweł z rodziną.