Paweł Bugajski

Pawełek, mam 9 lat. Urodziłem się z nieprawidłowym odejściem prawej tętnicy płucnej od aorty. Mam opóźnienie rozwoju psychoruchowego. Nie mówię, mam wszczepione implanty ślimakowe.

Wymagam intensywnej i systematycznej rehabilitacji ruchowej i integracji sensorycznej, terapii mowy, zajęć z logopedą, pedagogiem, psychologiem. Bardzo chciałbym mówić, być bardziej samodzielny. Koszty mojego leczenia, rehabilitacji są bardzo duże. Mimo tych wielu problemów jestem bardzo wesołym, wrażliwym i ciekawym świata chłopcem. Nazywają mnie „CZARUŚ”, gdyż potrafię wszystkich oczarować.

POMÓŻMY PAWEŁKOWI NAS OCZAROWAĆ!

Przekazując 1% lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Bugajski, 1978 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz spełnić moje najskrytsze marzenie – abym mógł mówić i w końcu powiedzieć: „mamo, tato kocham was”. Z góry bardzo dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<