Paweł Andrelczyk

Mam na imię Paweł i mam 29 lat. Od lata 2014 roku poruszam się na wózku inwalidzkim.

Mam złamany 6 i 7 odcinek kręgosłupa szyjnego. Szczęście w nieszczęściu, że mam w części sprawne ręce i samodzielnie siedzę. Dużo ciężkich chwil jest już za mną, lecz każdy nowy dzień to kolejne wyzwanie. Pokonywanie własnych słabości, nauka prostych czynności od nowa. W obecnej chwili nie wiem nawet jakie mam szanse na to by jeszcze kiedyś chodzić, lecz robię wszystko co w mojej mocy żeby to osiągnąć. Potrzebny jest mi do tego sprzęt do ćwiczeń i kosztowne rehabilitacje.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ!

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ANDRELCZYK, 3744 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz zakupie sprzętu do ćwiczeń i opłaceniu kosztownej rehabilitacji.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<