Mam na imię Paulina i mam 22 lata. 6 lat temu wykryto u mnie chorobę Leśniowskiego-Crohna, która tworzy w moim przewodzie pokarmowym guzy wymagające leczenia operacyjnego...

Mam na imię Paulina i mam 22 lata. 6 lat temu wykryto u mnie chorobę Leśniowskiego-Crohna, która tworzy w moim przewodzie pokarmowym guzy wymagające leczenia operacyjnego. Słabo odpowiadam na leczenie farmakologiczne, dlatego też przeszłam już 2 poważne operacje, czego wynikiem drugiej jest założona stomia. Choroba ta wyniszcza organizm, powoduje znaczny spadek masy ciała, zaawansowaną anemię i dużo dolegliwości bólowych ze strony chorych tkanek. Niestety kiedy jedna osoba jest chora to cierpi na tym cała rodzina emocjonalnie i finansowo, dlatego proszę o małą pomoc na dalsze leczenie, operacje oraz codzienne funkcjonowanie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Węgrzycka, 6853 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z chorobą.