Patryś urodził się w 2013 roku jako zdrowy chłopiec. W 2016 roku otrzymaliśmy diagnozę- autyzm dziecięcy, zaburzenia SI. W kolejnym roku pojawiły się napadowe utraty świadomości (padaczka) oraz duża wada wzroku.

Syn wymaga wielospecjalistycznej opieki m.in. psychiatrycznej, neurologicznej, okulistycznej,logopedycznej. Jedyną szansą dla Patryka jest terapia. Codzienna. Intensywna. Ona porządkuje jego zmysły i pozwala mu sprostać wszelkim wyzwaniom i jest dla niego jedyną drogą do samodzielności w życiu. Prosimy o wsparcie, o Wasz 1%.

WSPOMÓŻ PATRYKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Marczak, 6377 pomagacie Państwo Synowi mierzyć się z rzeczywistością, wspieracie Patryka w codziennym funkcjonowaniu. Rodzice Iza I Piotr