Patryk ma 14 lat. W lipcu 2019 r. zdiagnozowano u niego ostrą białaczkę limfoblastyczną typu B. Ma za sobą kilka cykli chemioterapii, a przed sobą długotrwałe leczenie.

Szpital, kroplówki, punkcje - bywa ciężko, ale Patryk nie zamierza się poddać. To nie pierwsza chemia i nie ostatnia. Patryk bardzo chciałby wrócić do domu, spotkać się ze znajomymi i zapomnieć o chorobie. Namiastka normalności w przerwach między chemioterapią - o tym marzy. Dlatego apelujemy do Państwa o wsparcie procesu leczenia i poprawienia, choć trochę jakości życia Patryka.

NIGDY NIE WĄTPCIE - WALCZMY Z TYM POTWOREM - DZIAŁAJMY RAZEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grabara, 11818 pomagacie Państwo Patrykowi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.

W imieniu Patryka serdecznie dziękujemy za każde wsparcie.