Nazywam się Patrycja Szulim. Mam 25 lat. Od urodzenia jestem osobą niepełnosprawną ruchowo, poruszam się na dwóch protezach podudzi.

Mimo trudności życiowych z jakimi się zmagam stawiam sobie dość duże cele w życiu i jestem uparta w dążeniu do nich. Na co dzień jestem osobą bardzo aktywną, w miarę możliwości realizuje swoje pasje oraz marzenia. Zmagam się z częstymi bólami kręgosłupa oraz bólem kikutów wywołanym otarciami protez. Wymagam stałego zaprotezowania, co wiąże się z bardzo dużym kosztem. Dzięki protezom mogę nie tylko chodzić, ale też normalnie funkcjonować i być samodzielną. Aby zachować aktualną sprawność fizyczną potrzebuje również stałej rehabilitacji, dlatego proszę Państwa o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szulim, 4191 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.