Patrycja Szewczyk

Mam na imię Patrycja. Przyszłam przedwcześnie na świat w pierwszej połowie 2006 roku, z ciąży zagrożonej. Po pierwszym roku życia miałam hiper przerost migdałków oraz nagłe, bardzo wysokie gorączki. Zostałam zdiagnozowana jako osobo upośledzona umysłowo, więc moje gorączki lekarze wiązali z problemami psychicznymi...

Mam na imię Patrycja. Przyszłam przedwcześnie na świat w pierwszej połowie 2006 roku, z ciąży zagrożonej. Po pierwszym roku życia miałam hiper przerost migdałków oraz nagłe, bardzo wysokie gorączki. Lekarze nie powiązali problemu migdałków z zapaleniem ucha środkowego oraz gorączką i nie zalecili operacji migdałków i drenażu uszu. Zostałam zdiagnozowana jako osobo upośledzona umysłowo, więc moje gorączki lekarze wiązali z problemami psychicznymi. Dopiero teraz mam szansę na wielowymiarową diagnozę. Niestety straciłam dużo rehabilitacji w ramach Wczesnego Wspomagania, ponieważ wcześniejsze odbyły się z błędnym założeniem, iż jestem upośledzona umysłowo. Od kwietnia 2013r. jestem zdolna do nauki oraz ćwiczeń. Przede mną jeszcze dużo pracy, jednak operacje, które przeszłam w 2010 i w 2013r. dały dobre wyniki. Nadrobiłam 2 lata przedszkola i mam szansę nadrobić pozostałe zaległości.Niestety rodzice nie mogą dalej finansować mojego wychodzenia z dysfunkcji, ponieważ tylko jedno z nich może pracować, a ja potrzebuję wsparcia rehabilitacyjnego tu i teraz. Rodzice chcieliby mi zakupić m.in. NeuroSet, www.neuroset.pl, który wspomógłby moją uwagę, koncentrację i zdolność uczenia się.

Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie mojej terapii. Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szewczyk, 2296 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach, za co z góry dziękuję wraz z rodzicami.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<