Patrycja Sopalska

W styczniu 2016 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy jajników. Moje poukładane dotychczas życie przewróciło się do góry nogami, plany się zmieniły, a to co kiedyś było mi obce: szpitale, kroplówki i lekarze stało się moją codziennością...

Szanowni Państwo, Najdrożsi, W styczniu 2016 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy jajników. Moje poukładane dotychczas życie przewróciło się do góry nogami, plany się zmieniły, a to co kiedyś było mi obce: szpitale, kroplówki i lekarze stało się moją codziennością. Nie poddaję się i walczę każdego dnia, choć przyznaję, że nie jest łatwo. Leczenie i jego skutki dają mi w kość, ale mam nadzieję, że wyjdę z tego silniejsza i bardziej doświadczona. Choroba zmieniła mój pogląd na wszystko, lecz nie zmieniło się jedno - nadal chcę żyć z całych sił. I właśnie dlatego zdecydowałam się na leczenie za granicą. W Polsce zakończyłam standardowe leczenie i zrobiłam wszystko co mogłam zrobić. Mam jeszcze wiele marzeń i planów, ale potrzebuję siły i środków do ich realizacji. Zaplanowane leczenie zagraniczne wymaga dużych nakładów finansowych i nawet przy wsparciu najbliższych ciężko nam pokryć koszty związane z moją chorobą. Tych wszystkich, którzy chcieliby pomóc proszę o przekazanie 1% z podatku na moje konto.  Skąd biorę na to wszystko siłę? Rodzina, wiara, przyjaciele i ludzie, których spotykam - pewnie to wszystko naraz. Dlatego wszystkim, za okazaną pomoc i wsparcie WIELKIE DZIĘKUJĘ! Obiecuję, że wykorzystam to życie najlepiej jak potrafię -  PATRYCJA

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sopalska, 6466 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z chorobą.

Poniżej najnowszy program do rozliczeń PIT za rok 2020. W rubryce dot. przekazania 1% podatku został automatycznie wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

e-pity po prostu

Zachęcamy również do skorzystania z wersji on-line programu:

e-pity po prostu

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE PODOPIECZNYCH FUNDACJI AVALON :)

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<