Oskar od marca 2017 roku ma wszczepioną protezę ucha, aby móc słyszeć. W chwili obecnej na jedno ucho.

Ma 5 lat a dopiero zaczyna przygodę z mówieniem. Pojawiły się pierwsze słowa i pierwsze proste zdania, ale jeszcze długa droga przed nami, ponieważ mowa jest niewyraźna. Czekamy także na operację 2 ucha, ale czas oczekiwania to 3 lata. Pieniądze z 1% podatku przeznaczymy na logopedę, surdopedagoga oraz utrzymanie zewnętrznego procesora mowy, naprawy, baterie. Akcesoria są kosztowne, dlatego zebrane pieniądze bardzo nam pomogą.

PROSIMY O WSPARCIE

Zwracam się z ogromną prośbą o przekazanie 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Magdaliński, 9068 na naszego Syna, aby pomóc mu słyszeć, rozumieć świat i otaczających go ludzi.