Oskar Kogut od pierwszych minut życia musiał walczyć o życie. Kolejne lata dały wiarę w lepsze. Dziś jest pod kontrolą lekarzy specjalistów i fizjoterapeutów.

Od urodzenia cierpi na mózgowe porażenie dziecięce, wodogłowie, dysplazję stawów biodrowych, niedowład lewostronny. Dodatkowo doszła epilepsja, astygmatyzm, opóźnienie rozwoju psychoruchowego, pęcherz i jelita neurogenne. Oskar się nie poddaje i nigdy się nie podda mimo że wymaga stałych wizyt lekarskich oraz rehabilitacji. Dzięki Waszej pomocy będzie miał stały dostęp do specjalistów, rechabilitacji oraz turnusów, które pomogą mu lepiej funkcjonować.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOGUT, 14475 wspierasz codzienne funkcjonowanie Oskara.

Dziękujemy, Rodzina Oskara