Mam na imię Oskar Ciesielski, mam 7 lat, jestem pogodnym dzieckiem choć życie z afazją motoryczną i opóźnionym- dysharmonijnym rozwojem umysłowym nie jest takie łatwe w życiu codziennym...

Mam na imię Oskar Ciesielski, mam 7 lat, jestem pogodnym dzieckiem choć życie z afazją motoryczną i opóźnionym- dysharmonijnym rozwojem umysłowym nie jest takie łatwe w życiu codziennym. Afazja motoryczna to trudności z mową, do tego mam zaburzenia emocjonalne nad którymi nie panuję. Nie akceptuję obcych ludzi, wycofuję się z otoczenia i zamykam w sobie.Oskar potrzebuje stałej opieki bliskich osób, by czuć się bezpiecznym. Staramy się dać synkowi możliwość komunikowania się otoczeniem dzięki ciągłym terapią: socjoterapii, rehabilitacji, terapii integracji sensorycznej, terapii metodą tomatis, terapii metodą dobrego startu, terapiami plastycznymi, zabawami terapeutycznymi, zajęciami metodą Knilla, terapiami logopedycznymi, psychoedukacją, Biofeedbackiem. Syn znajduje się pod stałą opieką specjalistów: alergolog, neurolog, foniatra, neurologopeda, psycholog, psychiatra, laryngolog. Niestety niektóre z terapii przewyższają moje możliwości.

POMÓŻ OSKAROWI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ciesielski, 7002 pomagacie Państwo Oskarowi w codziennej walce o sprawność oraz wspieracie codzienne funkcjonowanie Syna.