Oliwier Wojtak

To my – czworaczki z Dąbrowy Górniczej: Lila, Amelka, Oliwier i Nikodem Wojtak.Urodziliśmy się jako skrajne wcześniaki w 28 tygodniu ciąży. Obecnie mamy już prawie dwa i pół roku. Jesteśmy radosnymi i ciekawymi świata dziećmi. Dzięki ciągłej rehabilitacji rozwijamy się bardzo ładnie, chcąc jak najszybciej dogonić naszych rówieśników. Wciąż pozostajemy pod kontrolą wielu specjalistów.Nasza wesoła gromadka to wielkie szczęście i radość rodziców, ale też spore wydatki. W związku z tym,  jeśli chciałbyś nas wesprzeć, możesz to uczynić przekazując swój 1% podatku. Jest to dla nas ogromna pomoc w codziennym wychowaniu i pielęgnacji naszej czwóreczki.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Wojtak, 3682 pomagają nam Państwo w naszych codziennych zmaganiach.Serdecznie dziękujemy!

WSPOMÓŻ NAS W DĄŻENIU DO ZDROWIA!

Serdecznie dziękujemy!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<