Cześć, jestem Oliwier. Zwracam się do Ciebie z prośbą o pomoc w sfinansowaniu wydatków ponoszonych na moją terapię. W wieku 2,5 roku zdiagnozowano u mnie całościowe zaburzenia rozwojowe ze spektrum autyzmu- złożone zaburzenie rozwoju i funkcjonowania ośrodkowego układu nerwowego.

Zbieram fundusze na terapię, edukację, zajęcia logopedyczne, trening umiejętności społecznych, zajęcia z integracji sensorycznej i inne w zależności od potrzeb. Mam nadzieję, że dalsze działania pomogą mi pokonać kolejne bariery i umożliwią osiągnąć samodzielność. Autyzm od starogreckiego oznacza „sam” –dzięki Twojej pomocy zmienimy to znaczenie na staropolskie RAZEM.

POMÓŻ MI W CODZIENNYM ROZWOJU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nowak, 8067 wspieracie mnie w walce z chorobą i codziennych zmaganiach.

Dziękuję, Oliwier Nowak.