Jestem Oliwier. Choruję na padaczkę skroniową - częściowo złożoną, astmę oskrzelową, alergię wziewną i pokarmową, małopłytkowość z przejawami leukopenii, zaburzenia dojrzewania granulocytów w szpiku kostnym, zespół AZS.

Kilka lat temu zdiagnozowano u mnie autyzm. Zmagam się również z problemem z jelitami, prawidłowym wchłanianiem pokarmów, zaburzeniem czucia w układzie prostniczym oraz nietolerancją pokarmową. Ponadto cierpię na zaburzenia integracji sensorycznej, które powodują dyskomfort i wpływają na moje zachowanie. Mimo tych wszystkich przeciwności losu nie poddaję się.

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kołodziejczyk, 3617 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz walce o zdrowie i lepszą przyszłość.