Choć moją historię mamusia opowie, to chcę się sam przedstawić Tobie. Jestem Oliwier i mam 6 lat, troszkę inaczej postrzegam Świat… W wieku 2,5 roku u Oliwiera nastąpił praktycznie całkowity regres mowy.

Po wizytach u wielu specjalistów zawalił się nasz świat. Diagnoza: Autyzm wczesnodziecięcy, ADHD, napięcie mięśniowe (głównie nóg), do tego zaburzenia Integracji Sensorycznej. Od 3 lat syn uczęszcza na terapie: behawioralną, logopedyczną, psychologiczną oraz integrację sensoryczną. Koszty zajęć, urządzeń rehabilitacyjnych i przyborów niezbędnych do ćwiczeń w domu oraz dojazdów są dla nas sporym wyzwaniem, dlatego prosimy o wsparcie w walce o samodzielność i normalne funkcjonowanie synka.

PROSIMY O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CZAIŃSKI, 11004 pomożecie Oliwierowi w codziennych zmaganiach.

Dziękujemy z całego serca za pomoc.