Nazywam się Oliwia Kuzdrowska. Urodziłam się 28 września 2013 r. z ciężką wrodzoną wadą serca HLHS - zespół niedorozwoju lewej części serca, mam tylko pół serduszka.

Jestem po 2 operacjach ratujących moje życie, czekam na kolejną. W związku z tym, że doszło u mnie do niedotlenienia mam zmiany neurologiczne i potrzebuję bardzo dużo rehabilitacji, abym mogła kiedyś sama chodzić. Po drugiej operacji przestałam sama jeść, jestem karmiona przez pega i dlatego potrzebuję masaży twarzy neurologopedy. Do tego dochodzą jeszcze lekarstwa i częste wyjazdy na kontrole do neurologa, kardiologa, genetyka, endokrynologa.

POMÓŻ MI W WALCE O MOJE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUZDROWSKA, 3097 pomagają mi Państwo w zebraniu środków na dalszą rehabilitację i leczenie oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.