Olgierd Dąbrowski

Szanowni Państwo!  Zwracam się z gorącym apelem o przekazanie 1% na rzecz mojego niepełnosprawnego syna Olgierda Dąbrowskiego. Olo jest autystykiem cierpiącym na padaczkę nieokreśloną i autoimunnologiczną chorobę tarczycy...

Szanowni Państwo! Zwracam się z gorącym apelem o przekazanie 1% na rzecz mojego niepełnosprawnego syna Olgierda Dąbrowskiego. Olo jest autystykiem cierpiącym na padaczkę nieokreśloną i autoimunnologiczną chorobę tarczycy, ostatnio stwierdzono u niego alergię pokarmową w związku z czym jest potrzebna odpowiednia dieta oraz leczenie. Niestety jest to kosztowna kuracja a większość kuracji w naszym państwie nie jest refundowana. Obecnie samotnie wychowuję syna oraz jego 6-letnią siostrę Julię, dlatego proszę o wsparcie , chociaż zdaję sobie sprawę , że i również Państwo możecie znajdować się w trudnej życiowej sytuacji… Jeszcze raz w imieniu swoim i syna dziękuję za przeczytanie mojej prośby oraz okazaną pomoc w miarę swoich możliwości finansowych , ale przede wszystkim za dobre słowo i modlitwę, gdyż wierzę, że dobro powraca ze zdwojoną siłą - życzę Państwu: zdrowia, pogody ducha i nadziei, która umiera ostatnia.  Z wyrazami szacunku, Mama Olgierda

WSPOMÓŻ OLGIERDA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Dąbrowski, 4520 pomagacie nam Państwo w codziennej walce z chorobą.

Z wyrazami szacunku, Mama Olgierda

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<