Nikodem to radosny i bystry chłopczyk, który dzielnie kroczy przez życie. Jednak na jego drodze stoją liczne problemy zdrowotne, które w ostateczności dały diagnozę - AUTYZM. Nikodem w chwili obecnej uczęszcza m.in. na zajęcia logopedyczne, neurologopedyczne, psychologiczne oraz na integrację sensoryczną. Potrzebuje odpowiedniej diety, diagnostyki i leczenia. Niestety wiąże się to wszystko z dużymi nakładami finansowymi, które przekraczają nasze możliwości.Dzięki Waszej pomocy, Nikodem będzie miał szansę na normalne funkcjonowanie w społeczeństwie.

WSPOMÓŻ NIKODEMA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Łukasik, 8594 pomagacie Państwo Nikodemowi w codziennej walce o samodzielność.

Dziękujemy Rodzice Nikodema