Witajcie Kochani mam na imię Nathan, mam 4 latka. Mimo wieku nie chodzę, nie raczkuje, mam trudności z zabawą i sam nie siadam. W 2018r miałem operację, stabilizację kręgów szyjnych, jest jeszcze przede mną jedna operacja, ale czekają aż podrosnę.

Moim rozpoznaniem jest mielopatia szyjna i niestabilność kregow na poziomie C1-C3. Od urodzenia ciężko pracuję, ale wierzę, że dam radę i stanę na nogi. Rehabilitacja to już moja codzienność, jestem bardzo komunikatywny i uśmiechnięty. Możesz mi pomóc przekazując 1%podatku lub darowiznę. Zapraszam Was na mój profil na Facebooku: "Nathanek - Rehabilitacja", możecie w ten sposób uczestniczyć ze mną w codziennych zajęciach.

ZA KAZDA POMOC Z CALEGO SERCA DZIEKUJĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHOJNACKI, 13861 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.