Nasz synek urodził się 22 stycznia 2017 roku. W drugim tygodniu jego życia położna zauważyła niepokojące odruchy rączek i nóżek Natanielka. Trafiliśmy oto w taki sposób do lekarza neurologa.

Następnie po 8 miesiącach wizyt, kontroli i ciągłych obaw o dalszy los naszego syna postawiono nam diagnozę Dziecięce Porażenie Mózgowe. Nataniel jest rehabilitowany od jego pierwszego miesiąca życia, zaś naszymi stałymi lekarzami został neurolog, ortopeda, psycholog, logopeda. Dzieci, które mają zapewnioną odpowiednią rehabilitację mogą w przyszłości prowadzić dorosłe życie podobnie jak inni.

POMÓŻ NAM W REHABILITACJI NATANIELA

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RACZKOWSKI, 8716 pomagacie Państwo Natanielowi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o samodzielność.

Odsłony: 2011