Cześć jestem Natan, mam 3 miesiące  i cierpię na rdzeniowy zanik mięśni, który ujawnił się u mnie w 3 tygodniu życia. Od tej pory walczę żeby nie dać się chorobie, ale to wymaga ciągłej rehabilitacji z fizjoterapeutą i neuro-logopedą...

Cześć jestem Natan, mam 3 miesiące  i cierpię na rdzeniowy zanik mięśni, który ujawnił się u mnie w 3 tygodniu życia. Od tej pory walczę żeby nie dać się chorobie, ale to wymaga ciągłej rehabilitacji z fizjoterapeutą i neuro-logopedą.Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w zebraniu środków na tę rehabilitację, która poprawia moją sprawność fizyczną i oddechową, bez której nie dam rady walczyć.

WYGRAJMY Z CHOROBĄ  NATANKA, DOPÓKI  JEST NADZIEJA

Można mnie wspomóc datkiem na różne sposoby: przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szwarocki, 7681

W ten sposób wspieracie Państwo moją rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie.