Natalia Toepler

Nazywam się Natalia Toepler, mam 25 lat. Cieszyłam się tym, co daje każdy nowy dzień, studiowałam, pracowałam. Dnia 28 marca 2013 r. zdiagnozowano u mnie ziarnice złośliwą stadium III (chłoniak Hodgkina – choroba nowotworowa układu chłonnego). Po rocznej terapii, która pogorszyła mój stan zdrowia do nawrotu choroby wraz z nowymi ogniskami, zdecydowałam się wyjechać z kraju i zacząć walkę o życie na terenie Niemiec, w szpitalu w Berlinie. Tam przeprowadzono kolejne cykle chemioterapii, wykonano autoprzeszczep oraz radioterapię. Było to kolejne 11 miesięczne leczenie – ciężkie, ale udało mi się, wygrałam nowe życie! Na chwilę obecną organizm jest bardzo słaby, walczy z bakteriami i infekcjami. Lekarze zdecydowali o podjęciu następnej terapii, tym razem wzmacniającej, która wymaga kolejnej hospitalizacji. Stąd apel o Państwa pomoc, ponieważ terapia pochłania ogromne zasoby finansowe.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Toepler, 3043 pomagają mi Państwo w codziennych zmaganiach.  Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ!

Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<