Natalia Siekierka

Mam na imię Natalia! Jestem, a raczej byłam zapalona siatkarką, tancerką, biegaczką - osobą o wielkiej pasji. Niestety niefortunny upadek zagrodził mi drogę do radości, którą niesie sport. Zerwałam więzadło krzyżowe przednie w lewym kolanie.

Sporym wysiłkiem uzbierałam pieniądze na operację, która zakończyła się sukcesem. Najistotniejsza jest jednak kosztowna rehabilitacja, która mnie teraz czeka. Stanowi ona 60% drogi do sukcesu w powrocie do pełnej sprawności. Gdyby wśród moich przyjaciół, kolegów, koleżanek i znajomych znalazło się tyle Osób, ile mieszka w moim rodzinnym mieście i każdy wspaniałomyślnie poświęciłby 1 zł, miałabym szansę na powrót do pełnego zdrowia.

Każda najmniejsza kwota jest cenna!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem SIEKIERKA, 892 wspieracie mój powrót do sprawności i moje codzienne funkcjonowanie.

Z góry bardzo dziękuję za każdy grosz!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<