Witam, nazywam się Natalia Noskowicz. We wrześniu 2016 roku byłam uczestnikiem wypadku komunikacyjnego. Miałam liczne urazy klatki piersiowej, głowy, brzucha i miednicy. Przeszłam kilka operacji. Kilka miesięcy byłam w śpiączce.Obecnie walczę o powrót do normalnego życia. Mój stan zdrowia choć bardzo powolutku poprawia się. Muszę codziennie być rehabilitowana przez kilka godzin. Wymagam też stałej opieki i pomocy innych osób. Potrzebuję też częstych konsultacji lekarzy specjalistów. Bardzo proszę wszystkich chętnych o pomoc i wsparcie finansowe.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Noskowicz, 7540 umożliwiacie mi dalszą rehabilitację, a tym samym poprawę mojego stanu zdrowia.