Natalia 27 lipca ukończyła 5 lat. Od urodzenia choruje na genetyczną chorobę, rdzeniowy zanik mięśni. Córeczka nie chodzi, siedzi tylko z oparciem. Jak do tej pory była to choroba śmiertelna.

Aktualnie jest leczona Spinrazą, lek ten zatrzymuje chorobę, ale aby działał potrzebna jest wielofunkcyjna, kosztowna, codzienna rehabilitacja, a także sprzęty zapewniające rozwój. Bardzo prosimy o pomoc finansową dla córeczki, tylko dzięki Wam będzie mogła funkcjonować oraz żyć. Marzymy o nowym leku, o terapii genowej, ale koszty są bardzo wysokie, powyżej 9 milionów i trwają badania nad bezpieczeństwem podania starszym dzieciom.

POMÓŻMY NATALCI WSTAĆ Z WÓZKA, BY MOGŁA CORAZ LEPIEJ SIĘ ROZWIJAĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JĘDRZEJCZAK, 6437 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z chorobą córki oraz wspieracie Natalkę w codziennym funkcjonowaniu.