Dzień dobry, nazywam się Natalia Brzykcy. Od urodzenia jestem osobą niepełnosprawną i niesłyszącą. Od kilkunastu lat chorują na schizofrenię, z którą walczę każdego dnia.

Przeszłam kilkanaście operacji, dzięki którym mogę rozwijać swoją pasję, a jest nią sport i pomoc osobą potrzebującym, dzięki temu mogę na chwilę zapomnieć jak świat wygląda z innej strony. Mam na koncie ponad 300 medali, moje największe osiągnięcie to wicemistrzyni igrzysk Olimpijskich dla głuchych w Judo.

DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ

Kochani przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Brzykcy, 11351 pomagacie mi w rehabilitacji, codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.

Dziękuję Brzykcy Natalia