Zwracam się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli. Wychowuję dwójkę niepełnosprawnych dzieci.  Syn Michał jest niedosłyszący, korzysta z aparatu, ma zaburzenia integracji sensorycznej, zaburzenia błędnika, padaczka, która fatalnie wpływa na jego rozwój psychoruchowy i powoduje problemy z mową.  Córka Nadia urodziła się ze szpotawością końską nóg, boryka się z problemami ruchowymi oraz wzmożonym napięciem mięśniowym, co jest przyczyną występowania trudności z mówieniem, gryzieniem, utrzymaniem przedmiotów w rękach itd. Dziewczynka choruje na padaczkę, której towarzyszą także zaburzenia integracji sensorycznej, nadwrażliwość dźwiękowa, łysienie plackowate, łuszczyca i inne wady wrodzone, które w niedalekiej przyszłości będą wymagały zabiegów operacyjnych.  Proszę o wsparcie finansowe na leczenie i rehabilitację, które wiążą się z wydatkami, na które mnie nie stać. Konieczne jest również wykonanie badań genetycznych u dwójki dzieci, co przekracza nasze możliwości finansowe. Dosłownie każdy grosik jest na wagę złota. Wstydzę się prosić, ale stan zdrowotny dzieci zmusza mnie do tego. Leczenie i rehabilitacja w przyszłości zaprocentują w miarę samodzielną egzystencją.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zielińska, 7956 pomagacie mi Państwo moim dzieciom w walce o sprawność i wspieracie ich codzienne funkcjonowanie.