Nadia urodziła się 17.08.2016 r. w 24 tc. Dwie sepsy, udar mózgu i wylewy dokomorowe IV stopnia spowodowały, że jest dzieckiem leżącym, cierpi na czterokończynowe spastyczne MPD. Nie trzyma stabilnie głowy, nie widzi, nie bawi się samodzielnie, nie ma odruchu ssania, przeżuwania i gryzienia, nie mówi, nie siedzi.

Nadia jest codziennie intensywnie rehabilitowana u fizjoterapeutów, logopedy, neurologopedy. Ponadto, kilka razy w roku wyjeżdża na turnusy rehabilitacyjne wzrokowe i ruchowe, których wartość sięga kilkadziesieciu tysięcy złotych. Twój 1% pomaga, a Ty nic nie tracisz‼️

Nie bądź obojętny wobec Naszej Dzielnej Nadziejki!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STRZAŁA, 8430 wspierasz Nadię w codziennym funkcjonowaniu.

Strona na fb: Nadia Strzała - Wojowniczka Księżniczka