Nadia urodziła się w 2011r., jako wcześniak z wrodzoną wadą serca i znamieniem melanocytowym. Znajduje się w największej grupie ryzyka zachorowania na nowotwór złośliwy...

Gdy ukończy 7 lat będzie miała  pierwszą operację przeszczepienia skóry – Integra, niestety nie ostatnią. Nadia bardzo dzielnie pokonuje wszelkie trudności jakie stają jej na drodze i wie, że jeszcze wiele będzie musiała ich pokonać. Jak każde dziecko chce się bawić, uczyć, być zdrowa i szczęśliwie dorastać. Możesz jej pomóc przekazując swój 1%

POMÓŻ NADII W DĄŻENIU DO ZDROWIA!

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GMIĄT, 4966 pomagacie Państwo naszej córce w walce o zdrowie oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy wszystkim, którzy zechcą nam pomóc. Rodzice Nadii