Nadia urodziła się z Zespołem Downa. Powoduje to, że rozwija się nieco wolniej, a w zdobywanie nowych umiejętności musi włożyć stokroć więcej pracy i wysiłku niż jej rówieśnicy. Regularnie korzysta zatem z pomocy wielu specjalistów.

Wierzymy, że każdy cel, który sobie i Nadii postawimy jesteśmy w stanie osiągnąć, potrzebujemy tylko nieco Waszej pomocy. Nadia jest wesołą, energiczną i bardzo towarzyską dziewczynką. Pomóżcie Nam sprawić, by uśmiech nigdy nie schodził z jej twarzy, a przyszłość malowała się w jasnych kolorach. Dzięki Waszemu 1% będziemy mogli nadal korzystać z opieki wielu specjalistów, a Nadia będzie uczęszczała na terapię i rehabilitację.

1% Twojego dobrego serca= 100% mojego sukcesu

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CZARNIK, 12390 wspierasz Nadię w codziennych zmaganiach.

Dziękujemy za okazaną pomoc.