Nazywam się Monika Szynkowska. Urodziłam się o dwa miesiące za wcześnie, wskutek czego doszło u mnie do niedotlenienia, którego następstwem jest Mózgowe Porażenie Dziecięce czterokończynowe. W procesie walki z tym schorzeniem przeszłam kilka operacji stawów i ścięgien.

Jestem absolwentką Bałtystyki na UW. Moją pasją są języki obce, zwłaszcza litewski i łotewski. Lubię też poznawać ciekawych ludzi. Aby niepełnosprawność nie przeszkadzała mi w realizowaniu życiowych pasji, potrzebuję stałej rehabilitacji. Jeśli chcesz przyczynić się do tego, bym mogła czerpać z życia garściami, przekaż mi proszę 1% podatku lub darowiznę.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZYNKOWSKA, 528 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie i walkę z chorobą.

Dziękuję!