Nazywam się Monika Prochera, jestem kobietą po czterdziestce, mężatką i mam dwoje dzieci, dorosłego syna i nastoletnią córkę. W grudniu 2015 roku zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy jelita grubego.

Zaczęła się walka o zdrowie i życie: ciężka operacja, radio i chemioterapia, na skutek której zachorowałam na sepsę wielonarządową. W wyniku powikłań po sepsie amputowano mi prawą kończynę górną na wysokości przedramienia, mam problemy ze słuchem i wzrokiem. Mimo to nie poddaję się i walczę dalej. Muszę i chcę wrócić do normalnego funkcjonowania i potrzebna mi jest proteza, na którą mnie nie stać, dlatego potrzebuję TWOJEJ pomocy.

POMÓŻ MI BYĆ BARDZIEJ SAMODZIELNĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PROCHERA,6840 pomagacie mi Państwo w powrocie do sprawności oraz w codziennym funkcjonowaniu. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna.