Nazywam się Monika Piekarz, z domu Leciak. Mam 44 lata. Jestem mamą samotnie wychowującą dwie cudowne córeczki w wieku 14 i 18 lat. W 2008 r. moje życie nagle się zatrzymało.

Otrzymałam diagnozę - nowotwór złośliwy kości (mięsak). Przeszłam chemioterapię i operację wycięcia guza kości udowej prawej. Rekonstrukcja wszczepienia endoprotezy obejmuje kość udową ze stawem kolanowym oraz kość piszczelową. Do chwili obecnej poruszam się za pomocą kul. Jestem pod stałą opieką Centrum Onkologii. Dzieci dają mi dużo siły i wiary w lepsze jutro. Wierzę, że wysiłki lekarzy, rehabilitantów i moja chęć do życia pozwolą mi powrócić do zdrowia.

POMÓŻ MI STANĄĆ NA NOGI!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Piekarz, 713 wspieracie mnie Państwo w walce z chorobą oraz codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za pomoc.