Niespodziewanie i z niewiadomych przyczyn urodziłam się 'powykręcana', przez co od urodzenia mam ograniczoną ruchomość, problemy z kośćcem i mięśniami.

Nadal nie wiem jakie podłoże mają schorzenia, co bardzo utrudnia leczenie. Ponadto, stan startowy bardzo wpływa na życie teraz, niektóre dolegliwości zagrażają życiu. Przeszłam kilka operacji, większość w wieku wczesnodziecięcym, z pewnością to nie koniec. Potrzebuję ciągłych rehabilitacji by utrzymać jakąkolwiek część ruchomości i nie dopuścić do zaniku mięśni. Środki zbierane na moim subkoncie chcę przeznaczyć na dalsze leczenie np. operacje, badania, rehabilitację, niezbędną suplementację.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MICHALSKA, 5408 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.