Nazywam się Monika Kowaliszyn. Jestem chora od urodzenia (niepełnosprawna - stan po mózgowym porażeniu dziecięcym). Od urodzenia walczę o uzyskanie sprawności pozwalającej mi w miarę na normalne funkcjonowanie.

Warunkiem tego jest posiadanie odpowiedniego kosztownego sprzętu rehabilitacyjnego, wykonywanie ćwiczeń usprawniających. Konieczna codzienna, kosztowna rehabilitacja, basen i turnusy rehabilitacyjne pozwalają utrzymać odpowiednią kondycję, co owocuje zdolnością do wykonywania czynności zawodowych oraz aktywnej realizacji innych potrzeb życiowych.

POMÓŻ MI REALIZOWAĆ MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kowaliszyn, 97 pomagają mi Państwo realizować marzenia i wspierają mnie w moich codziennych zmaganiach. Serdecznie dziękuje!