Witam, Nazywam się Monika Górecka. Mam 32 lata. Od 4 lat zmagam się z cukrzycą typu 1. Obecnie posiadam pompę insulinową, która ułatwia mi życie, dozując całodobowo insulinę...

Witam,Nazywam się Monika Górecka. Mam 32 lata. Od 4 lat zmagam się z cukrzycą typu 1.Obecnie posiadam pompę insulinową, która ułatwia mi życie, dozując całodobowo insulinę i dodatkowo na każdy posiłek. Żebym mogła normalnie funkcjonować w życiu codziennym, muszę zmieniać, co 3-4 dni wkłucia do pompy oraz dokonywać częstych pomiarów cukru w krwi. Poziom cukru muszę utrzymywać jak najbliżej normy, ponieważ nie ''pilnowany'' powoduje z czasem niszczenia organizmu. Dlatego proszę Państwa o wsparcie finansowe na zakup potrzebnego osprzętu do pompy insulinowej oraz leków. Liczę, że dzięki Państwa dobroci uda się mi się tego dokonać.

Wspomóż mnie w walce z chorobą

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Górecka, 9802 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie

Za okazaną pomoc z góry dziękuję