Mam na imię Monika, w 2017 r. przeszłam operację mózgu po pęknięciu tętniaka. Niestety po długotrwałej śpiączce nastąpiła u mnie spastyczność 4-kończynowa. Wymagam ciągłej opieki i systematycznej rehabilitacji.

Bardzo proszę o Waszą pomoc! Rehabilitacja z NFZ jest niewystarczająca, dlatego jestem również intensywnie rehabilitowana prywatnie. Wytrwale uczę się siadać, wstawać i stawiać kroki. Niestety to bardzo dużo kosztuje i bez Waszej pomocy nie będę mogła jej kontynuować. Brak środków na rehabilitację spowoduje utratę wszystkiego co już osiągnęłam.

PROSZĘ, POMÓŻ MI W POWROCIE DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z tytułem CZECH,11114 pomagacie mi zdobyć środki na rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie, a także przywracacie mój uśmiech.

Wasza pomoc będzie darem serca dla mnie, za który bardzo dziękuję !