Nazywam się Monika Brzostowska. Od dziecka cierpię na nieuleczalne schorzenie - Zespół Behçeta.

Wielonarządowa choroba autoimmunologiczna atakuje znienacka, utrudniając normalne funkcjonowanie. Zastosowano różne metody leczenia, ale nawet chemioterapia nie przyniosła efektu. Mimo to jestem optymistką i wierzę, że znajdzie się sposób, aby ulżyć mojemu cierpieniu. Mogę poprawić komfort swojego życia, lecz koszty zakupu sprzętu, leczenia i rehabilitacji są bardzo wysokie, dlatego proszę o wsparcie.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Brzostowska, 9607 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu. Moje zmagania z chorobą można śledzić na facebookowym blogu Moniczka Wojowniczka, który dostępny jest pod adresem: https://facebook.com/Moniczka.Wojowniczka/