Mam na imię Monika i mam 39 lat. Jestem mamą, żoną, córką... Od kilku lat choruję – objawy mojej choroby wskazywały między innymi na nowotwór o nieokreślonym charakterze (rdzeń kręgowy). Po wieloletnich badaniach, biopsjach i pobytach w różnych szpitalach, lekarze w Polsce nie są w stanie zdiagnozować mojej choroby. Wiadomo jedynie iż jest to naciek do kręgosłupa, wnikający do otworów międzykręgowych. W wyniku postępującego nacieku, którego lekarze nie potrafią zahamować, cztery miesiące temu zostałam sparaliżowana od pasa w dół. Od tego czasu jestem przykuta do łóżka i niestety utraciłam to, co dla każdego jest najważniejsze – samodzielność. Bardzo kosztowne jest leczenie i rehabilitacja, dlatego zwracam się do każdej osoby czytającej te słowa z prośbą o pomoc. Dzięki Państwa decyzji nie będziemy sami w walce z moją chorobą.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Baranek, 6808 pomagacie mi Państwo w codziennej walce.