Cześć. Nazywam się Mirek Wojciechowski, rocznik '81. W maju 2011 otrzymałem diagnozę Pierwotnie Postępującego Stwardnienia Rozsianego (SM).

Choroba wywróciła moje życie do góry nogami: konieczność rezygnacji z pracy, zmiana stylu życia, rezygnacja z wielu zajęć. Towarzyszą mi i pogłębiają się przeróżne objawy: osłabienie kończyn, zaburzenia równowagi, ciągłe zmęczenie i wiele innych. Brak konwencjonalnych leków przy danym typie SM sprawia, że podejmuję się kosztownego leczenia alternatywnego i suplementacji. Liczę na Waszą pomoc.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WOJCIECHOWSKI, 4896 pomogą mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Odsłony: 2003