Nazywam się Mirosław Płoski. 18.05.2018 roku uległem poważnemu wypadkowi, który zmienił moje życie oraz całej mojej rodziny. Wypadłem z wysokości 5 metrów.

Upadek spowodował u mnie liczne obrażenia, ale najpoważniejszym z nich jest USZKODZENIE RDZENIA KRĘGOWEGO. Przez co jestem sparaliżowany i poruszam się na wózku inwalidzkim. Do obrażeń doszła jeszcze SPASTYCZNOŚĆ MIĘŚNI. Dzisiaj od tego wypadku minęło już półtorej roku, a ja każdego dnia walczę o sprawność w najprostszych, codziennych czynnościach. Dzięki Państwa pomocy i wsparciu będę mógł skutecznie się leczyć, poprzez zwiększenie ilości rehabilitacji, zakupienie potrzebnego mi sprzętu rehabilitacyjnego oraz leków.

POMÓŻ MI W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Płoski, 10857 pomagacie mi w niezbędnej rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu.

Za każde wsparcie bardzo dziękuję.